Fairphone 4 5G

sob, 19. feb. 2022 6 minut

Po dobrih štirih letih je bil čas, da zamenjam telefon in tokrat niso bile v ospredju tehnične lastnosti.

Beri dalje

Hello World! 11 let kasneje :)

pon, 14. dec. 2020 6 minut

Po nekaj letih sem le zbral dovolj časa in volje ter obudil svojo spletno predstavitev in blog. Odločil sem se, da vse skupaj postavim na novo ...

Beri dalje

Transatlantik – veslanje čez Atlantik

sob, 14. jan. 2012 3 minute

Morska veslaška popotovanja Marina Medaka spremljam že dlje časa – njegov prvi večji podvig, veslanje od Savudrije do Zakintosa, je nekako sovpadal s prihodom prvih kajakov k hiši in mojim svežim navdušenjem nad novim športom. Celo v tej meri, da sem se takoj po njegovem zaključku še sam odpravil na svoje prvo popotovanje s kajakom okoli Pašmana in Ugljana. No, Marin pa ima že dlje časa večji cilj…preveslati Atlantik!

Beri dalje

Dan 1 :: S kajakom okoli Murterja

ned, 25. sep. 2011 6 minut

Ker sva prejšnji dan prišla prepozno, je bilo veslanje okoli Murterja dolgo časa pod vprašajem. Vsak od naju je v prvih urah veslanja v mislih risal alternativne poti, ki bi jih lahko opravila v teh dveh dneh ...

Beri dalje

Dan 0 :: S kajakom okoli Murterja

sob, 24. sep. 2011 2 minuti

Skoraj povsem do konca poletja je bilo letos treba čakati na morski kajakaški izlet. Baza je bila več kot pričakovano Pašman, osnovni cilj pa v treh dneh preveslati okoli Murterja.

Beri dalje

Predstavitev Ubuntu :: Ubuntu

sre, 1. jun. 2011 3 minute

Kratka predstavitev in uvod v serijo objav o vse bolj razširjenem operacijskem sistemu Ubuntu. Za začetek le nekaj osnovnih lastnosti, prednosti in pomajkljivosti.

Beri dalje